Stenläggning i Sollentuna

Proffs på stenläggning

Nitext är ett ungt företag med stor erfarenhet av stenläggning, hos oss får du högkvalitativa tjänster inom markarbete med sten, trädgårdsservice och finplanering. Våra skickliga stenläggare kan t.ex. hjälpa dig att anlägga en ny uteplats, bygga gångvägar i trädgården eller sätta en vacker garageuppfart av sten. Ambitionen är att alltid göra vårt yttersta för att nå upp till kundens förväntningar, och med hantverkare som är passionerade för yrket har vi den rätta kompetensen att göra dig mer än nöjd.

Sten i trädgården är både vackert och funktionellt

Drömmer du om en härlig uteplats med marksten, eller kanske en stenmur som utgör ett vackert blickfång? Möjligheterna att använda sten i sin trädgård är i princip obegränsade. Vår resursstarka verksamhet med flexibla lösningar ger dig som kund en fantastisk stenläggning, som är anpassad efter dina förutsättningar. Vårt proffsiga gäng på Nitext kan stenläggning utan och innan, och hjälper dig förstås i alla moment under arbetets gång. Från inledande planering till sista stenplatta.

Genom att använda detta formulär accepterar du att Nitext AB lagrar och hanterar dina uppgifter.
Uppgifterna i fråga kommer att användas för att återkoppla till dig som kund/besökare.

Stenläggning i Sollentuna

En stenläggare med kvalitét i fokus!

Skiffer, betong, sandsten eller granit? Idag finns oändliga variationer av form, storlek och färg, och själva anläggningen är ett tungt jobb som kräver noggrant förarbete för ett snyggt resultat. Att anlita hjälp är därför ett klokt val. Med oss får du garanti på utfört arbete, och råd och inspiration om hur du skapar en helhet i din trädgård. Tveka inte att kontakta oss så berättar vi mer om vad vi kan göra för dig!

Vi gör din stenmur vacker att vila ögonen på

Precis som vid stenläggning är underarbetet avgörande för att muren ska stå stadigt i många år. Görs jobbet korrekt kan muren hålla i flera generationer om man tar väl hand om den. Se bara på t.ex. gamla borgmurar, som har stått sen de byggdes för flera hundra år sedan. Dock har det svenska klimatet stora temperaturskillnader över året, vilket gör marken “rörlig”. Därför krävs ett väldränerat och bra underlag innan stenen sätts. Något som vi är experter på! Våra duktiga stenläggare brinner för att ge dig en vacker trädgårds- eller stödmur, och har stor erfarenhet av arbetsprocessen och alla dess delar.

Våra tjänster

Stenläggning - Nitext AB

Stenläggning

Markarbete - Nitext AB

Markarbete

Trädgårdsservice - Nitext AB

Trädgårdsservice

Kontakta oss idag för prisförslag!

Kontakta oss!

Förvandla din bostad till kvarterets pärla!

Din kunniga stenläggare i Stockholm

Vi skapar ytor som håller! Vare sig du bor i Huddinge eller Saltsjöbaden så kommer vi ut och hjälper dig förverkliga ditt drömprojekt. Rätt planerad så höjer stenläggning hela intrycket och skänker personlighet till ditt hus. En tråkig uteplats blir en speciell yta för sköna lässtunder, en garageuppfart förvandlas till en välkomnande entré och en tråkig betongtrappa kan med hjälp av lite stenbeläggning plötsligt bli varm och mjuk. Vilken slags stenläggning föredrar du? Oavsett vad du vill ha, så står vi redo att förvandla ditt hus till en mer inbjudande plats.

En riktigt bra stenläggning börjar med Nitext

Kontakta oss för att få en unikt utformad plats som förvandlar din bostad till kvarterets pärla. Förutom att värdet på din fastighet höjs vid eventuell försäljning, får du en harmonisk trädgård, garageuppfart eller mur som sätter pricken över i på tomten. Självklart finns vi tillgängliga under hela projektet – från idéstadiet till färdigt resultat. En riktigt bra stenläggning börjar med oss på Nitext, maila eller slå en signal om du har frågor eller önskar en offert.